„Szerveződjetek, jelentkezzetek, csatlakozzatok!” - Legyen Ön is pártoló tag!

„Nincsenek véletlenek. A Békemenetet nem véletlenül hívják így. Mi ugyanis mindannyian szelíd, derűs, nyugodt, vagyis békés életet akarunk. A békesség azonban nem azonos az együgyűséggel és a baleksággal. Nem azonos a tétlenséggel. Mert nincsen és sohasem volt béke igazság nélkül. Az igazságért márpedig tenni kell. Ezért tette jól a Békemenet, amikor visszaverte a gyarmatosítási kísérletet. Köszönet érte.

Készülődjetek! Most befejezhetjük azt, amit '56-ban elkezdtünk. Mindenkire szükség lesz.

A tanárra, az orvosra, a boltosra, a munkásra, a sofőrre, az egyetemi professzorra, a hentesre és a virágárusra, a gazdákra, a fiatalokra és az idősekre. Mindenkire szükség lesz. Most az a legfontosabb, hogy nekikezdjünk, hogy elinduljunk...” (Részletek Orbán Viktor október 23-i beszédéből)

A Békemenet Egyesület ezért felhívással fordul mindazokhoz, akik részt vettek a menetek bármelyikén, vagy azzal egyetértenek, hogy támogatóként csatlakozzanak az egyesülethez. Csatlakozni az alábbi linken lehet név és e-mail cím feltüntetésével

A Békemenet Egyesület tagdíjat nem szed, bevételeit kizárólag önkéntes adományokból nyeri.

Békemenet Egyesület elnöksége

Image CAPTCHA